maanantai 15. joulukuuta 2014

Uutta ilmettä olo- ja makuuhuoneisiin

Uskon, että lukijat eivät liene täysin hahmottaneet tupakeittiömme kokonaisilmettä - siitä kun on keskellä olevan muurin vuoksi hieman haastavaa saada kerralla kokonaiskuvaa. 

Seuraavassa hieman uusia kuvia olohuoneemme takka- ja sohvanurkkauksesta. Esittelemme lisäksi varsin järkevän, pienen hankintamme makuuhuoneeseemme. 




Tupakeittiön sohvanurkkauksenkin matto vaihdettiin punaisesta valkeaksi. Vanha arkku on siirretty sohvan toiselle puolelle samalla seinällä nyt olevan talonpoikaissohvan vuoksi. Ikkunoista ei suinkaan näy heijastuksia tuvan valaistuksesta, vaan lukuisat, kirkkaat led-valomme terassin heinäseipäässä sekä pihamme omenapuissa. 




Ostimme makuuhuoneen seinälle, sängyn päätyyn, Ikeasta pikku liukuovilla suljettavat hyllyt. Ne ovat yhdessä lähes saman kokoiset, kuin 160 cm leveä sänkymme, joka mahtuu juuri ja juuri huoneeseen. Hyllyköt ovatkin mainiot yöpöydän korvikkeet. Hyllyt olivat hieman askeettiset, joten laitoimme päälle kynttilöitä ja pienen jouluvalosarjan. Hyllyjen alle upotimme neljä pyöreätä pientä yövaloa - omat valokatkaisijat asennettiin molemmille puolille.  





Talvinen maisema tupakeittiömme sohvalta käsin. Oksaväliverhot ovat kauniit - joskin aavistuksen roikkuvat, koska vauvamme oli vetänyt niitä näemmä jonkin verran verhonipsuista irti... ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti