tiistai 16. joulukuuta 2014

Rojua, rojua - osa 1

Ajattelin esitellä lyhyesti vähän pikkuesineitämme. Olen löytänyt sukulaisiltamme kaikenlaista pientä, jonka voisi säästää ja josta voisi ehkä joskus tehdä jotakin hauskaa sisustuksellisesti. Seuraavassa esittelen osan puusta ja metallista valmistetuista vanhoista esineistämme. 

Ihan kaikesta en ole vielä valitettavasti keksinyt, mihin ihmeeseen niitä voisi sisustamisessa käyttää - varsinkaan, jos ei halua kotinsa seinistä museota tai romuvarastoa. Jokin selkeys on oltava, vaikka vanha upeaa onkin. Kaikkea ei vain voi laittaa esille. 

Laitanpa esineet siis näin aluksi virtuaalisesti kaapin päälle. 






En tiedä juuri mitään esineiden historiasta. En ikää - enkä tarinaa. Monen kohdalla käyttötarkoituskin on hämärän peitossa. No, pienet lihasahat ja naskalin tunnistan ehkä juuri ja juuri... 




Mukin ja taskumatin ikä ja alkuperä on niin ikään arvoitus.  





Kaikista kummallisin esine itselleni on tämä kenkämuotti. Ovatko ihmiset olleet ennen vanhaan 'jokamiessuutareita' vai onko muotti esimerkiksi kenkien korjausta tai lankkausta varten? 



Vanha, muita esineitä sisälleen kätkevä pärekori on nyt keittiön kaapin päällä koristeena - puinen saavi taas puutarha- ja sisustuslehtien säilytyspaikkana. 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti