perjantai 28. marraskuuta 2014

Joulun valmistelua ja takkapuutelineen suunnittelua

Suunnittelemme uutta sisustusta. Ajattelimme nikkaroida puutelineen takan viereen ja hakea isopappani vanhan puusohvan olohuoneeseemme lisäistuintilaksi - jos se on vain yhä kyllin hyväkuntoinen. 

Meillä lojuu myös siellä sun täällä laatikoita, joista löytyy vähän näperrettävää. Hankimme mm. pari pitkänomaista, ovellista Ikean kapeaa seinähyllyä makuu- ja työhuoneeseemme sekä kaikenlaista pikkutavaraa. 

Juuri nyt olemme saaneet ihan valmiiksi jouluverhot ja parit kukka-asetelmat. Vauvan kanssa - ja toisen silloin tällöin kotoa poissa ollessa - on toteutus välillä astetta hitaampaa. 



Kotitonttu. 



Jouluinen kuosi sopii  itse asiassa aika hyvin vanhoihin tuoleihin ja arkkuun sekä harmaaseen sohvaamme... 


....niin kuin jouluverhotkin. Muu ympäristö on hieman vaalea, mutta antaa olla. Tammikuussa vaihdetaan taas uusi väri. Sisustus on näin aluksi aikamoista kokeilua...



Ajattelimme laittaa vanhan isopappani puusohvan vasemmalle, missä on nyt Ikean säilytyslaatikosto. ...jos sohva on vielä tarpeeksi hyväkuntoinen. Takan ja muurin väliin, jossa nyt on puunkantoteline, teemme rouheasta, raakasahatusta lankusta ja kauniimmista haloista suurinpiirtein takan korkuisen kiinteän puutelineen. Puukantimen otamme tästä tulevaisuudessa pois. 

En tahtonut löytää mistään juuri sellaisen puutelineen kuvaa, jonka haluaisimme tehdä, mutta tämä on sinne päin. Tosin emme aio tehdä välttämättä yhtä yhtenäistä telinettä, jollainen linkin takaa löytyy, vaan vaihtoehtonamme on myös parissa - kolmessa osiossa rakennettu teline: 





Tässä olohuoneeseen sopiva lelulaatikko vauvallemme! Oikeastihan tämä on Jyskistä ostettu pyykkikori - mutta huomattavasti kivemman näköinen - ja vähän edukkaampikin - kuin ihan mustat peruslaatikot! :)  Aina voi vähän soveltaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti