torstai 13. marraskuuta 2014

Löytöjä Ikeasta, aarre navetasta

Olemme hankkineet Ikeasta täydennystä keittiön ja eteisen sisustukseen. Ostospaikan valinta oli helppo, koska talomme aikoinaan remontoineet asukkaat ovat hankkineet koko keittiön kyseisestä ostosparatiisista.

Naulakko ja vaateteline taas sopivat täydellisesti eteisen henkeen. ...tai näin ainakin luulemme - emme ole vielä nimittäin ehtineet edes avata laatikoita. Kuvat ovat siis suoraan Ikean mallikappaleista. Mikäs kiire tässä valmiissa maailmassa. 

Vanhan taikinasaavin pengoin jälleen kerran vanhempieni navetan uumenista. Siitä teemme TV-/ työhuoneeseemme 'ei heti poltettavien' lehtien säilytyspaikan.

Tulemme vaihtamaan tulevaisuudessa myös samaisen huoneen tietokonepöydän hieman vanhempaan, 50-luvun malliin. Julkaisemme siitä piakkoin kuvia - samoin kuin kotimme uudistetusta versiosta. 



Parista sentistä kiinni. Meillä on vaihtoehtoina kaksi eteistä, johon vaatetelineen koitamme mahduttaa. Haluaisimme sen makuuhuoneen edessä olevaan eteiskäytävään, mutta jos se ei siihen sovi, on ainut vaihtoehto isompi uloskäynti-eteisemme.




Aivan täydellinen hattuhylly! Jopa Ikean seinäkin on maalattu lähes samalla sävyllä oman eteisemme kanssa. Valinta oli helppo. Eteisemme seinät ovat vihertävät ja muu sisustus pääosin juurikin valkoista ja samaa tyyliä. ...ja hintakin näkyy... ;)




Puinen taikinakulho oli hämähäkinseitin, pölyn ja roskan peitossa. Toinen vanne on irronnut sijoiltaan.



Eiköhän tästä jotain saada aikaiseksi.


Puhdistimme saavin aluksi paineilmakompressorilla ja -pistoolilla suurimmasta pölystä. Vanhaa saavia kun ei oikein tohdi pestäkään. Pyyhimme vielä saavista kevyesti saippuaveteen kastetulla rätillä pölyt pois ja lopuksi kuivaamme sen kastelemattomalla liinalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti