maanantai 24. marraskuuta 2014

Pieniä yksityiskohtia vuoden varrelta...

Kotimme on vielä monesta kohtaa pienen hetken keskeneräinen. Tässä kuitenkin sisustusratkaisujamme kuluneen vuoden ajalta.

Makuuhuoneemme on jokseenkin tummanpuhuva, sänky on musta ja lattiat tummat. Tähän yhdistimme sitten punaisia elementtejä. Kirsikankukat ovat olleet nyt vuoden seinällä. Katsotaan, mitä keksimme seuraavaksi... :) 


Takkamme on hyvin lämmittävä, mutta harmillisen pienikokoinen - niin leveys- kuin pituussuunnassakin - muurin aukkoon nähden, johon mahtuisi vaikka kuinka järeä tulisija. Lisäksi takan väri hieman harmittaa minua - valkea takka kun sopisi paremmin. Minkäs teet - antaa arvokkaan takan nyt vielä olla paikallaan. Olemme korottaneet lyhyenläntää takkaa aavistuksen laittamalla suuret kynttilälyhdyt sen päälle.




Vauvan huoneen ovi oli auki ollessaan aina tiellä ja siihen kompastui herkästi, koska se ei aiempien ratkaisujen takia yksinkertaisesti mahtunut täysin auki. Niinpä irrotimme oven ja laitoimme verhon tilalle. Kuulemme myös tulevaisuudessa vauvan itkun paremmin verhon kuin oven läpi. 
















































Pyyhepidikkeet löytyivät pari vuotta sitten Kärkkäiseltä. Pyyhkeet ovat Pentikiltä. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti