torstai 18. syyskuuta 2014

Taivaallisia kirpputorilöytöjä

....ja sitten lisää paheksuntaa aiheuttavia paljastuksia maallisesta omaisuudestamme. 

Emme ole ostaneet oikeastaan mitään pikkuisellemme uutena - ehkä muutamia  tämänhetkisiä vaatteita lukuun ottamatta.

Yhden sitterin ja leikkimaton tosin ostin satunnaisessa mielenhäiriössä ihan oikeasta vauvantarvikeliikkeestä. Huh! Onneksi häiriintyneet teot ovat viime aikoina vähentyneet. Odotankin innolla seuraavaa maanista kautta. Ai niin, yksi Pentikin nallehan tuli 'ostettua' - lahjakortilla. 

Vakavasti puhuen olemme saaneet ihanilta ystäviltä ja sukulaisiltamme melkein kaiken - kalusteista, hoitopöydästä, leluista, kirjoista, turvaistuimista tai lampaantaljasta lähtien - kaikenlaista muuta olen sitten hankkinut lisäksi kirppareilta. Mainitsemisen arvoisena  mm. kaksi Baby Björnin hyväkuntoista rintareppua 4 €/kappale ja lähes käyttämättömiä, kauniita vauvanvaatteita 50 c- 2€ kappale. 

Vinkkinä mainittakoon, että kristillisissä myyntiliikkeissä kannattaa käydä. Tiedä häntä, mikä siinäkin on (gospelpitoinen taustamusiikki?) - mutta niissä tekee usein parhaat löydöt. 


Ihaa ja Kengu maksoivat n. 3 € kappale - ovat melkein kuin uudet.



Olen hankkinut tämänkaltaisia mekkoja muutamia muitakin - mm. ruutukuosisina ja samettikankaisina - malli on niissä samantyylinen kuin tässäkin versiossa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti