torstai 21. elokuuta 2014

Hoitopöydän tuunaus

Saimme hieman ennen pienokaisemme syntymää eräältä tulevista kummeista hienon, vanhan, itse nikkaroidun hoitopöydän.  Pöytä on järeä ja keskimääräistä suurikokoisempi.  

Hoitopöytä oli parempi kuin käypä (pöydän alla on mm. vetokori ja suuri tila tarvikkeille), mutta ulkoasu kaipasi hieman viimeistelyä - pöytä oli tehty mm. vanhoista keittiökalusteista ja laudoista. Yhdessä kulmalaudassa oli sen vuoksi näkyvä, iso reikä.  

Päätimme kulkea helpoimman kautta ja päällystää pöydän kauttaaltaan satiinikankaalla. Ostimme palan sinistä satiinikangasta, koska olimme päättäneet, että tytönkin huone voi olla sininen. :) Sininen sopi hyvin myös huoneen aiempaan sisustukseen, koska verhot olivat siniset ja seinät valkoiset. 

Vedimme kankaan reunat pala palalta siistiksi nopeasti ompelukoneella ja tämän jälkeen niittasimme kevyesti rypytetyn kankaan kauttaaltaan kiinni pöytään järeällä niittarilla. Keskelle, säilytysosion peitoksi, teimme 'verhot', jotka saa vedettyä auki. Verho-osion peittona ylhäällä on pikku kappa. 


Kuva on otettu ennen syntymää. Pöytää koristaa vielä tässä vaiheessa 'ensimmäinen' nalle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti